Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Tower

Tower

Tower01.jpg

Tower er et urbant coworking space midt i Bergen sentrum. I lokalene har de benyttet en kombinasjon av belegg og Milliken teppefliser.

Tower03.jpg
Tower04.jpg

Teppeflisene er lagt i kontorene og under arbeidsplassene. Gulvet har en bakside av felt og er med på å forbedre akustikken i lokalet, det demper trinnlyd og støy med 31 dB og har lydabsorberende egenskaper på 0.25.

 
 

Designet på teppeflisene heter Naturally Drawn og ble levert i 3 fargetoner; Chroma Night, Harvest og Wind Fall.

 
Tower05.jpg
Tower06.jpg
Tower08.jpg
Tower07.jpg
 
 

Teppeflisene ble levert med TractionBack. Dette er en tørr lim bakside som ikke trenger annet lim ved installasjon. Dette skader ikke undergulvet og teppeflisene kan løftes opptil 3 ganger (f.eks. ved uhell eller søling).

 
 
Tower09.jpg
Tower18.jpg

Møterom.

Tower10.jpg

Podcast studio.

Tower20.jpg
 
Tower21.jpg

Tower er et kjempefint referanseprosjekt for oss og viser hvordan coworking space prioriterer materialbruk og funksjonalit til ulike områder. Milliken teppefliser passer godt i åpne områder og et belegg, som for eksempel ensfarget gummigulv fra Remp, er slitesterkt og passer bra i gangsoner med mye trafikk.

Les også:
Oppfordrer til økt samarbeid for å styrke interiørarkitektmiljøet
The Stats on Co-working Spaces Are Even Better Than What They Seem

Prosjekt: Tower
Produkt: Milliken
Interiørarkitekt: Tønder
Fotograf: Anne Bråtveit

Hekta På Tur

Hekta På Tur

Tenvikveien

Tenvikveien

0