Ved å kombinere design, teknologi og unik erfaring, lager våre produsenter bærekraftige gulv som er like funksjonelle som de er inspirerende.

Uranienborg Terrasse 9

Uranienborg Terrasse 9

uranienborg_terrasse_9-12.jpg

Uranienborg Terrasse 9 ble oppført i 1890 for Georg Iversen, som var norsk-svensk konsul i Spania, der han drev med trelastimport. Arkitektene Due & Steckmest tegnet villaen som nå er blitt totalrenovert til bruk som kontorlokaler. Vi har levert et kongeblått teppe i ull fra britiske Bronte Carpets til prosjektet.

uranienborg_terrasse_9-9.jpg

Kontorlokalene er innredet med både åpne landskap og enkeltrom. Teppet består av en blandingskvalitet bestående av 80 prosent ull, 20 prosent nylon og 1850 gram per kvadratmeter.

uranienborg_terrasse_9-10.jpg
uranienborg_terrasse_9-3.jpg

Teppet er lagt som en løper i trappen i hallen fra første til andre etasje.

uranienborg_terrasse_9-4.jpg

Originalt listverk og detaljer fra det opprinnelige bygget er bevart og inkludert som en del av interiøret. Resultatet er en elegant blanding av tradisjonell og moderne interiørarkitektur.

uranienborg_terrasse_9-7.jpg
uranienborg_terrasse_9-8.jpg

Teppe er av en blanding av ull og nylon som tåler ekstra mye trafikk, samt et underlag for å forbedre akustikken i rommene. Materialet er innfarget med spesialfargen ved navn A01-181 (C-790). Dette er en dyp kongeblå farge som står i sterk kontrast til den ellers lyse paletten i bygget.

uranienborg_terrasse_9-6.jpg
uranienborg_terrasse_9.jpg

Uranienborg Terrasse 9 er et bygg som virkelig inspirerer og viser hvordan tradisjonelle materialvalg og kvalitetsbevisst design holder seg aktuelt og tidløst. Vi takker for oppdraget og håper prosjektet kan inspirere flere til å tenke rehabilitering og bevaring av eksisterende bygg.

Prosjekt: Uranienborg Terrasse 9
Produkt: Bronte Carpets, ullteppe (80% ull, 20% nylon, 1850g pr m2)
 

Grensen 17

Grensen 17

0