Plank Ash Polar Vibrant

Plank Ash Polar Vibrant

0.00

Weitzer Parkett ble grunnlagt i 1831 og er idag Østerrikes markedsledende produsent av parkettgulv og trapper. Syvende generasjon driver den familieeide bedriften videre som en av Europas ledende produsenter av parkett rettet mot et internasjonalt marked. Selskapet har over 600 ansatte og all produksjon skjer ved byene Weiz og Güssing. Weitzer Parkett bruker materialer fra bærekraftig Europeiske skogbruk og avstår fra alt tropisk tømmer. Samtlige av Weitzer Parketts produkter bærer den tyske miljøsertifiseringen ‘Blue Angel’. Weitzer Parkett opererer i mer enn 30 land via sitt nettverk av distributører.

Weitzer Parkett er kjent for ‘parquet intelligence’ - dette er et fokus på den kontinuerlige utviklingen av innovative parkett og trappeløsninger, økologisk ansvar og inspirere interiørfagene. På denne måten er det mulig for Weitzer Parkett å tilby sine kunder et bredt spekter av ekstraordinære funksjoner, som vedlikeholdsfri, sunn og støy-reduserende parkett. 

ProsjektGulv AS har representert Weitzer Parkett eksklusivt på det norske markedet i mer enn 15 år. Her kan vi tilby alt fra store plank helt ned til små strips; oljede, mattlakkerte og lakkede overflater laget av naturlige komponenter; er bredt fargespekter; sorteringer med ulike mengder kvist og yteved; og mange ulike leggemønstre.

Produktkatalog
Produktoversikt
Overflatene
Sorteringene
Trapper
Lister
Sertifikater
Ofte stilte spørsmål

 

Add To Cart